Information til abonnementskunder og samlere

I 2024 har vi lanceret nye mærker, som vi kalder postmærker. Disse kan anvendes til alle breve, der skal sendes rundt i Danmark, mens vi fortsat vil udgive frimærker til international post.

De første postmærker er allerede tilgængelige. En serie, der tager udgangspunkt i den klassiske bølgelinje, samt et charmerende lille miniark med fortællinger fra postens verden set gennem frimærker. Miniarket markerer sammen med den store frimærkeudstilling, Hafnia 2024 i København, postens 400-års jubilæum i Danmark. Til international post er der blevet udgivet en fin stribe, der også bygger på bølgelinjedesignet, første gang set i 1905.

I maj 2024 vil der igen blive lanceret postmærker og frimærker. Vi kan allerede nu afsløre temaet for årets Europa-udgivelse, der vil fokusere på "Undervandsfauna". Der vil også være et Prestigehæfte om postens 400-års historie i Danmark. Til efteråret vil der igen være en flot årsmappe og en flot årbog samt en ny frimærkeudgivelse.

2023 var et særligt og udfordrende år for vores danske frimærker. Den 30. november blev en ny postlov vedtaget i Folketinget, og den har haft betydelige konsekvenser. Bl.a. er hele vores produktion af samler produkter blevet stærkt forsinket. Men de er på vej. Vores forventning er at produkterne vil være klar til levering i løbet af februar 2024.